Loading...
tr usd
USD
0.01%
Amerikan Doları
38,49 TRY
tr euro
EURO
-0.13%
Euro
43,84 TRY
tr chf
CHF
0.04%
İsviçre Frangı
46,74 TRY
tr cny
CNY
0.11%
Çin Yuanı
5,30 TRY
tr gbp
GBP
-0.89%
İngiliz Sterlini
51,25 TRY
bist-100
BIST
-1.29%
Bist 100
9.106,23 TRY
gau
GR. ALTIN
-0.17%
Gram Altın
4.098,21 TRY
btc
BTC
-1%
Bitcoin
93.312,30 USDT
eth
ETH
-2.66%
Ethereum
1.749,98 USDT
bch
BCH
-1.32%
Bitcoin Cash
358,99 USDT
xrp
XRP
-3.87%
Ripple
2,15 USDT
ltc
LTC
-3.5%
Litecoin
82,56 USDT
bnb
BNB
-1.25%
Binance Coin
593,50 USDT
sol
SOL
-3.39%
Solana
141,35 USDT
avax
AVAX
-4.36%
Avalanche
20,63 USDT

Bu Popüler Altcoin, PayPal Destekli Şirket ile Dev Ortaklığı Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası yeni bir ivme yakalarken, ortaklık ve işbirliği haberleri de gelmeye devam ediyor. Son bir gelişmede popüler altcoin Polygon, Magic Labs ile yeni bir cross-chain ağ başlatıyor. Ortaklık, cross-chain dapp kullanımını “internette dolaşmak” kadar kolay hale getirmeyi amaçlıyor. Uzmanlar, eğer bu teknoloji standart hale gelirse, Blockchain siloları sorununu çözmeye yardımcı olacağını tahmin ediyor.

Popüler altcoin Polygon, Magic Labs ile Newton’u başlattı!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto dünyasına ortaklıklar hız kesmeden devam ediyor. Ethereum ölçeklendirme katmanı Polygon ve bir Blockchain onboarding startup’ı olan Magic Labs ile işbirliğine gidiyor. Bu bağlamda altcoin projesi, Perşembe günü Newton adlı yeni bir cross-chain ağı başlattıklarını duyurdu. Platform, birden fazla Blockchain’de merkezi olmayan uygulamaları kullanmayı internette dolaşmak kadar sorunsuz hale getirmeyi amaçlıyor.

Newton, altcoin Polygon’un merkezi olmayan AggLayer ve Chain Development Kit’inden yararlanacak. Newton, geliştiricilerin kullanıcıların farklı cüzdanlar tutmasına gerek kalmadan farklı Blockchain’lerde çalışan dapp’ler oluşturmasına olanak tanıyacak. Magic Labs’in kurucu ortağı ve CEO’su Sean Li bir basın açıklamasında, şunları söyledi:

Geliştiriciler artık engelleri ortadan kaldıran kullanıcı deneyimleri oluşturabilir. Kullanıcılar hangi Blockchain’de olduklarına değil, yalnızca işlem maliyetlerine ve hızına önem vermeli.

Ortaklık neler getirecek?

Bu hamle, ACH veya SWIFT gibi geleneksel finans sistemlerindeki standartlaşmaya benzer bir değişime işaret ediyor. Magic Labs, bunu “Blockchain birleştirme” olarak tanımlıyor. Uzmanlara göre, teknolojik standart tutarsa, likiditeyi parçalayan ve kripto kullanıcı deneyimini karmaşıklaştıran “Blockchain siloları” sorununu çözmeye yardımcı olacak.

Magic Labs, 2018’de “cüzdan soyutlaması” kavramına öncülük etti. Bu nedenle piyasada da haklı bir konuma sahip. Magic Labs, kripto cüzdanı Passport’u da Newton’a entegre edecek. Cüzdan, altta yatan Blockchain teknolojisinden bağımsız olarak kullanıcılar için tek bir arayüz sağlıyor. Böylece, tüm Ethereum uyumlu ağlarda “tek bir bakiyeleri” varmış gibi görünmelerine olanak tanıyor.

Newton ve Onboarding teknolojisi

Magic Labs’in kurucu ortağı ve baş ürün sorumlusu Jaemin Jin, konu hakkında görüşlerini açıkladı. Jin, “Magic Labs‘ın odağında her zaman önce kullanıcı deneyimi vardı. Ayrıca, Newton ile bunu Katman-2 sharding’i çözmek için genişletiyoruz” dedi.

PayPal, Placeholder ve Lightspeed gibi ağır topların yanı sıra Naval ve Balaji gibi melek yatırımcılardan en az 82,9 milyon dolar toplayan geç aşama girişimi, 35 milyondan fazla kullanıcıyı bünyesine kattığını iddia ediyor. Onboarding teknolojisini, Polymarket ve Helium da dahil olmak üzere dapps de kullandı. Adından da anlaşılacağı üzere Polygon’un Agglayer’ı, güvenlik için Ethereum’u ve bir yerleşim katmanı olarak kullanan birleştirilmiş Blockchain ağıdır.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.